Cu o primavara asa frumoasa si devreme venita pe la noi, am intrat deja in sezonul nuntilor. Fiecare pereche de indragostiti si-a pregatit mai mult sau mai putin nunta mult visata. Dar cum stati cu aceste pregatiri? Sunt anumiti pasi care trebuie urmariti, asa ca nu uitati de ei:

1. Asigura-te ca ai rezervat furnizorul potrivit pentru fiecare serviciu necesar la nunta. Daca nu ai gasit inca furnizorul potrivit, ar fi momentul sa te grabesti intrucat daca amani este foarte probabil ca cei mai buni din breasla lor sa nu mai fie disponibili.

2. Comunica, comunica, comunica – comunicarea este foarte importanta in orice domeniu, asadar nu este de lepadat nici chiar in privinta nuntii tale. Pune la cale un plan al nuntii si asigura-te ca toata lumea iti stie dorintele si cunoaste ce are de facut din timp! ( inclusiv furnizorii – dupa nunta lucrurile nu mai pot fi reparate)

3. Foloseste-te de creativitatea furnizorilor tai. Discuta cu fiecare dintre ei, tine legatura cu ei si implica-i 100% in nunta ta!

4. Bucura-te de aceste momente de pregatire! Chiar daca uneori poate deveni obositor, daca vei stii cum sa ii implici pe oamenii de langa tine, te asteapta o nunta superba!

Asadar, nu imi ramane decat sa va urez spor la pregatiri si o nunta … ca-n povesti!

 

Emilia Maghiar

manager de proiect

AV Weddings

www.av-weddings.ro

Share This