Ion | videograf

ion_micSalut, ma numesc Ion Gnatiuc si sunt videograf la AV Weddings.

Se spune ca o imagine inlocuieste o mie de cuvinte. Consider ca un produs video merge mai departe de atat si are menirea de a reda cu fidelitate peste ani atmosfera din ziua nuntii tale.

Lucrul in proiectele de film documentar in care sunt implicat m-a invatat sa nu ies in evidenta ori sa distrag atentia actorilor filmarilor mele.

Am rabdare ca lucrurile sa se intample si le las sa decurga de la sine si refuz sa regizez situatii pentru a nu sterge din nota de autenticitate a evenimentului tau.

In mainile mele aparatul de filmat devine un personaj invizibil la cel mai important eveniment din viata ta, reusind sa se strecoare si sa surprinda cele mai importante, cele mai frumoase, cele mai amuzante momente, pe care sa poti sa le revezi cu drag in timp.

Filmul nuntii tale va fi o scrisoare care se va transmite generatiilor urmatoare si imi dau toata silinta ca aceasta scrisoare sa trezeasca mereu amintiri vii si placute.

Daca ai orice intrebare, sau doresti mai multe informatii, poti accesa pagina de contact.

Te astept sa lucram impreuna!

Mai jos, gasiti o parte din portofoliul realizat de mine: 

 

 

Verifica disponibilitatea noastra sau afla mai multe informatii aici, sau vizualizeaza mai multe video-uri accesand portofoliul nostru complet aici.